Hier onder vindt u de beschikbare pakketten:

Wanneer u een keus hebt gemaakt over welk pakket u geschikt lijkt, kunt u het formulier onderin op deze pagina invullen. Wij zullen na ontvangst contact met u opnemen.


Installatiepakket 1: 

Dit installatiepakket bestaat uit 1 losse speaker. Handig voor een presentatie of kleinschalig feestje.

Installatiepakket 2:

Dit installatiepakket bestaat uit 2 speakers + 1 subwoofer. Ideaal voor feesten tot en met 80 personen en feesten in een dichte ruimte. 

Installatiepakket 3:

Dit installatiepakket bestaat uit 2 speakers + 2 subwoofers. Perfect voor een groot feest in zowel grote als open ruimtes.

Installatiepakket 4:

Het laatste installatiepakket bestaat uit 2 speakers + 2 subwoofers. Daarbij een compacte balk met 4 LED-spots en 2 micro-movingheads. De verlichting kan rustig, snel en op geluid functioneren. Het beste voor een groot en spectaculair feest.  


Moeite met kiezen of geen idee wat u nodig hebt?

Neem gerust contact op voor advies. Wij kunnen ook met een aanhanger vol apparatuur komen en ter plekke bekijken en overleggen wat u nodig heeft!


Ayra Comparkit 2:

De Ayra Comparkit 2 is de ideale compacte lichtbalk met LED-spots. Deze kan verschillende geïnprogrammeerde lichtshows afspelen. Daarnaast kan de Ayra de show aanpassen op het ritme van de muziek.

Ayra Micro-Movingheads:

De Ayra Micro-Movinghead is een kleine maar felle movinghead. De movinghead kan zowel verticaal als horizontaal bewegen. Deze wordt geleverd in een set van twee. Ze worden met elkaar verbonden zodat ze precies dezelfde show tegelijkertijd of juist tegenovergesteld afspelen. De Ayra Movingheads hebben drie programma's: rustig automatisch, snel automatsich en een op geluid reagerend programma.

Draadloze microfoons:

Ook zijn er twee draadloze microfoons beschikbaar. Uitermate geschikt voor een presentatie, pub-quiz of karaoke!

Bluetooth-ontvanger:

Een kleinschalig feestje en je muziek op je telefoon of iPad staan? Geen probleem met deze bluetooth-ontvanger waarmee u draadloos uw eigen toffe muziek kunt afspelen op de speakers.

Muzieklaptop:

Geen eigen muziek, of gewoon makkelijk! Daarvoor hebben wij een laptop bomvol muziek. Zo zit er Spotify Premium op met verschillende afspeellijsten en kunt u uw eigen afspeellijst maken. Bovendien 42.000 nummers aanwezig die op de harde schijf staan. 


Mocht uw gewenste pakket er niet tussen staan of wilt u extra producten toevoegen, dan kunt u dat hieronder aanvinken.

Naast uw gekozen pakket zit er indien nodig een mengpaneel (Mackie ProFX8v2) bij, waar u de volume mee kan regelen.